PLAČILO IN DOSTAVA - matzapiski.si
  • matura jesenski rok prijavamatnovicke matzapiski2

  • Knjiga Matpole za maturo 2Statistika promo 3

  • Knjiga Matzapiski za srednjesoleKnjiga vse formule za ss

PO POVZETJU, PREDRAČUN ALI MONETA

 

 

Na voljo imate tri načine plačila, tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj odgovarja:

1 Po povzetju

Po oddanem naročilu bo vaš paket oddan naslednji delovni dan oz. še isti dan za naročila oddana do 12. ure. Paketke dostavlja GLS. Po e-pošti, ki ste jo navedli pri naročilu, prejmete različne možnosti dostave in tam izberete, kaj vam najbolj odgovarja - na domu, v službi, na bližnjem bencinskem servisu, dopoldne ali popoldne. Pri plačilu po povzetju dostavljalcu poravnate predviden znesek za odkupnino z gotovino ali s kartico. Paketek običajno prispe do vas že naslednji delovni dan.

2 Predračun

Če vam bolj odgovarja, da ne rabite plačevati z gotovino, lahko predplačilo izvedete po predračunu ter se tako izognete plačevanju z gotovino ob prevzemu paketa. Na vpisani e-naslov prejmete predračun, ki ga lahko poravnate prek vaše spletne banke ali splošnega UPN obrazca na vaši lokalni pošti ali banki na TRR SI56 2900 0005 1365 528.

3 Moneta

Pri nakupu eknjige Maturitetni zapiski, lahko, če ste naročnik Mobitela ali Debitela, za plačilo uporabite sistem Moneta. Le-ta za plačilno sredstvo sredstvo uporablja vaš mobilni telefon. Plačilo z uporabo Monete poteka tako, da v poseben obrazec vpišete vašo telefonsko številko, kamor vam sistem Moneta pošlje geslo. Geslo je 4-mestna številka, ki vam omogoča nadaljevanje. Po vnosu gesla, samo potrdite vse podatke in nakup je zaključen - takoj lahko začnete uporabljati eknjigo Matematični zapiski. Račun za blago plačano s storitvijo Moneta vam izstavi Mobitel, Si-Mobil oz. Debitel skupaj z računom za telefonske pogovore.