MATINFO - matzapiski.si

Sobe pobega escape rooms

SEZNAM SOB POBEGA V SLOVENIJI
#escape room

  

Soba pobega ali escape room je zelo priljubljena in nepozabna resničnostna igra, ki temelji na ekipnem delu, reševanju ugank, iskanju predmetov in logičnem povezovanju.

Cilj vsake sobe pobega je, da s ekipo v vnaprej določenem času (običajno 60 minut) uspešno pobegnete iz sobe vendar morate pred tem rešiti vse naloge, ki so lahko različnih oblik ali velikosti. 

Podan je seznam sob pobega v Sloveniji, ki jih potrjuje Združenje GIZ ER.si (Združenje escape room dejavnosti). Za ostale sobe, ki niso na njihovem seznamu, pa preveri še na TripAdvisorju ali med znanci, kaj menijo o sobi, da bo dogodivščina res dobra in nepozabna :).

 

 

Solske pocitnice in prosti dnevi 2019 2020

DATUMI ŠOLSKIH POČITNIC in PROSTIH DNI ZA ŠOLSKO LETO 2019/2020
jesenske počitnice oz. krompirjeve, novoletne počitnice, zimske počitnice, prvomajske počitnice, poletne počitnice in prosti dnevi - Prešernov dan, velikonočni ponedeljek in dan državnosti

 

Pregled vseh počitnic in prostih dni v šolskem letu 2019/2020 za boljši pregled in organizacijo prostih dni, pa tudi šolskih. Lažje se je še malo potrudit, če veš, da kmalu pridejo prosti dnevi :) Počitnic pa je kar nekaj, skoraj vsaka dva meseca :D Pa še tri dni imamo frej zaradi praznikov, kar pa tudi pride prav. Tako da si lahko natisneš koledarček, ga pripopaš na vidno mesto in se maksimalno potrudiš do vsakega predaha, potem si pa daš duška in zasluženo uživaš :D

 

Tekmovanja datumi solsko leto 2019 2020

DATUMI TEKMOVANJ
MATEMATIKA, LOGIKA, RAČUNALNIŠTVO, NARAVOSLOVJE ...
Vsako leto se je na šolah možno udeležiti veliko tekmovanj na različnih področjih. Zaradi boljše preglednosti in lažje priprave na tekmovanja so tukaj združena tekmovanja na enem mestu. Izbrana tekmovanja so bolj ali manj povezana z matematiko, tako da slovenščine, angleščine in podobnih tukaj ni.
Na spisku je zapisan mesec tekmovanja, datum šolskega in državnega (če ga tekmovanje ima) in link do spletne strani z več informacijami, preteklimi tekmovanji ipd.
Če se ti zdi, da bi lahko vključili v seznam še kakšno tekmovanje, mi pa kar napiši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. :D